گزارش عملکرد انجمن علمی بخش مهندسی کامپیوتر

کلاس های برگزار شده ترم پاییز 1396

گزارش عملکرد انجمن علمی بخش مهندسی کامپیوتر
کلاس های برگزار شده ترم پاییز 1396

1.        دوره Network + :
با توجه به درخواست دانشجویان و برنامه
ی تدوین شده توسط تیم انجمن علمی مهندسی کامپیوتر، فراخوان کلاس Network + در تاریخ  دوشنبه 17 مهر در کانال و بردهای انجمن علمی مهندسی کامپیوتر قرار گرفت تا علاقمندان به مباحث شبکه علم و دانش خود را ارتقا بخشند؛ پس از گذشت 2 هفته از فراخوان کلاس، تعداد 48 نفر از دانشجویان ورودی و رشته های مختلف در این کلاس ثبت نام کردند؛ حتی در بین ثبت نام کنندگان تعدادی از فارغ التحصیلان نیز حضور داشتند.
بعد از اتمام مهلت ثبت نام و نهایی شدن لیست ثبت نام کنندگان
، کلاسها از تاریخ 29 مهر 96 به صورت رسمی شروع شد.

کلاس‌ها در دو روز شنبه و سه شنبه هر هفته به ترتیب در ساعات 17:30 الی 19:30 و 13:30 الی 15:30 برگزار می‌شدند.
طی صحبت
های صورت گرفته با بخش مهندسی کامپیوتر کلاس آزمایشگاه کامپیوتر برای برگزاری کلاس Network+ در اختیار انجمن علمی مهندسی کامپیوتر قرار گرفت.

تعداد 14 جلسه از این کلاس به صورت مستمر و دقیق برگزار و در پایان آزمونی در تاریخ شنبه 2 دی به منظور سنجش از دانشجویان گرفته شد که تعداد 20 نفر از دانشجویان دوره در این آزمون توانستد حداقل نمرهی مورد نیاز برای قبولی را به دست آورند.

این دوره، توسط آقای سجاد حمزه نژادی، دارای مدرک CCNA برگزار شد.